Eliittisarjojen lähtöajat arvotaan ja ne julkaistaan ke 20.4.

Nuorten eliittisarjat juostaan Inov-8-liigan osakilpailuna. Lisätietoja https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/tapahtumat/inov-8-liiga/

Myös pääsarjojen M/W21E lähtöajat arvotaan ja ne julkaistaan kisasivuilla ke 20.4. Muut sarjat pääsevät valitsemaan lähtöaikoja ti 19.4. Ensimmäiset lähdöt on noin kl 11 ja alustavasti lähtöjen ennustetaan jatkuvan noin kl 15 asti.

2 kommenttia artikkeliin ”Eliittisarjojen lähtöajat arvotaan ja ne julkaistaan ke 20.4.”

  1. Hei, yhteiskyytien järjestämisen mahdollistamiseksi olisi hyvä, jos eliittisarjojen lähdön aikaikkunaa raotettaisiin sen verran, että autokunnan muut osaavat varata vapaista lähtöajoista sopivat.

    Vastaa
    • Ensimmäiset lähdöt on lauantaina kl 11 ja eliittisarjojen lähdöt käynnistyvät myös kl 11. Sen verran vähän on vielä ilmoittautuneita, että tämän hetkisen tiedon valossa sarjojen lähdöt painottuvat enemmän keskipäivän tienoille kuin arvioituja viimeisiä lähtöjä kl 15. Mutta vaikeaa on vielä ennustaa, koska osallistujamäärät vasta ratkaisevat aikataulut.

      Vastaa

Jätä kommentti