Kuntosuunnistus lauantaina ja sunnuntaina

Kuntosuunnistuksen tulospalvelu SUNNUNTAI 24.4.

Kuntosuunnistuksen tulospalvelu LAUANTAI 23.4.

Lauantaina ja sunnuntaina maastoon pääsee klo 11.00 ja maali sulkeutuu klo 15.00. Tarjolla on kaksi rataa ja matkat ovat noin 3 km ja 6 km. Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla eri radat.

Lisäksi lauantaina lapsille mahdollisuus suunnistaa H/D10 rata kilpailun lähtöjen jälkeen. H/D10-radan kuntosuunnistuksen lähtö on kilpailun lähdöstä 4. Lähteä saa aikaisintaan 5 min ja viimeistään 35 min viimeisen kilpasarjan lähtijän jälkeen. Rata päättyy kuntosuunnistuksen maaliin.

Ilmoittaudu lähtijäksi Infossa. Sieltä voit myös vuokrata Emit-kortin. Voit osallistua myös ilman ajanottoa, mutta muistathan tällöinkin ilmoittautua etukäteen infoon ja juoksun jälkeen maalin toimitsijalle. Huomaa, että kuntosuunnistuksen ja kilpailun lähtö ja maali ovat eri paikoissa. Lähtöön on lauantaina matkaa noin 2200 metriä ja sunnuntaina matkaa noin 2000 m. Huomaathan, että FinnSpring-kilpailuun osallistuvan Emitillä ei voi kuntosuunnistaa ennen kilpailuun osallistuvan suoritusta.

Kuntosuunnistuksen osallistumismaksun voit maksaa joko Rastilipussa tai kilpailukeskuksen Infossa. Osallistumismaksu on 20 € kahdelta päivältä. Kertamaksu on 12 €. Alle 16-vuotiaat voivat osallistua puoleen hintaan. Laina-Emitin vuokra on 5 €. Kuntosuunnistuksen osallistumismaksun voit maksaa joko Rastilipussa https://www.rastilippu.fi/ tai kilpailukeskuksen Infossa tavallisimmilla liikuntaseteleillä, kortilla, käteisellä tai MobilePaylla. 

Lähtöä ja maalia lukuun ottamatta käytetään FinnSpring kilpailun rasteja. 3 km reitit tukeutuvat polkuihin niin paljon kuin mahdollista. 6 km reitit vastaavat vaativuudeltaan kansallista suunnistuskilpailua. Maasto on pääosin hyväkulkuista, hienoa suunnistusmetsää. 

Maali sulkeutuu molempina päivinä klo 15:00.

Rastinmääritteet on painettu karttoihin, ei erillisiä määritteitä. 

Tulokset ovat reaaliaikaisesti Rastilippu-palvelussa. 

Kuntosuunnistukseen kukin osallistuu omalla vastuullaan.

KILPAILUOHJEESTA LÖYDÄT LISÄÄ INFOA KILPAILUKESKUKSEN TOIMINNOISTA

Sunnuntaina mahdollista juosta viesti firma/kuntosarjassa

Sarjassa HD21AL on vapaa kokoonpano, eikä juoksijoilla tarvitse olla lisenssiä. Joukkueessa juoksee 3 juoksijaa ja osallistumismaksu on 65 €.  Osuuspituudet noin 4,1 km. Ilmoittautuminen 17.4.2022 mennessä IRMA-palvelussa.

Juoksujärjestys ja emitnumerot: Viestijoukkueiden juoksujärjestykset ja emitnumerot on jätettävä IRMA-palveluun perjantai 22.4. klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen jätetystä muutoksesta peritään 10 €/joukkue.

TARKEMMAT OHJEET KILPAILUOHJEISSA